Creatieve activiteiten en workshops

Vrijdag Editie - Haken en Macramé 

Wanneer is het?

De Vrijdag Editie is van 10.00 - 12.30 uur. Voor alle workshops geldt dat ze geschikt zijn voor beginners.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en dat kan in de winkel of via info@doenes.nl. Bij minimaal 3 deelnemers gaat de workshop door.

En verder?

Afzeggen is mogelijk tot 48 uur voor de afgesproken datum, hierna word je €5,- in rekening gebracht. Ben je linkshandig met haken? Laat dat even weten bij het aanmelden.

Overzicht workshops

Mand ‘Manhattan’ is een ontwerp van Studio Hedwig. Je kunt de mand haken met het Barbante garen van 'Huisje van Katoen' maar ook met het iets dikkere garen van Bobbiny. Kom even langs in de winkel om te kijken welke mand jij graag wil maken en dan leggen we het garen alvast apart!

Je kunt hier meerdere placemats mee knopen.
Met deze placemats geef je straks jouw tuintafel een stoer Bohemian tintje! Kom even langs in de winkel om alvast jouw kleur te kiezen.Dit leuke telefoontasje kun je zo groot haken als je zelf wil. Zodat je alleen je telefoon erin kwijt kunt of toch ook nog de rest van je noodzakelijke spulletjes ;)


Deze plantenhanger kun je knopen met het premium garen van Bobbiny maar ook met de stoere jumbo variant. Er zit genoeg garen op om nog een tweede hanger te maken!


In deze ‘catcave’ zal jouw kat heel wat uurtjes slapend doorbrengen!


Neem zelf een mooie tak of stok mee om deze robuuste wandhanger te maken. Leuk voor binnen aan de muur maar ook heel stoer als tuindecoratie.
Ga je voor een eenvoudig maar robuust vloerkleed met het dikke Bobbiny jumbo garen of kies je een verfijndere look met de premium variant?

Je bepaalt zelf de lengte van de slinger. Deze slinger is erg leuk voor in huis aan de wand maar ook staat ook super gezellig in de tuin!

Je kunt meerdere lampionnetjes haken met 1 bol garen en met een solar lampje erin maak je jouw tuin tot een feestje!